5 technieken om persoonlijke talenten te laten schitteren

Neuro Management is een nieuwe en populaire stroming om persoonlijke effectiviteit sterk te verhogen. Top managers waaronder Jim Collins en Steven Covey hanteren de beginselen al jaren. Hun boeken zijn de meest verkochte ter wereld. Nu zijn deze principes vertaald in praktisch hanteerbare toepassingen: Neuro Management.

Neuro Management gaat ervan uit dat de meeste beslissingen beïnvloed worden door het onbewuste brein. Hoe reageer je? Welke actie neem je? Wat ga je doen…. In een reflex wordt je reactie vertaald naar gedrag.
Met Neuro Management ben je in staat je reflexen op een brien-vriendelijke manier te beïnvloeden. Daardoor ontstaan meer reacties die je wenselijk acht . Daardoor krijgt je meer toegang tot je potentieel, ontstaat nieuwe energie en worden bestaande belemmeringen (‘Dat kan ik toch niet..’) doorbroken.
Kortom: De handrem gaat eraf!
De presentatie is dynamisch met veel humor en actie. Je gaat aan de slag met 5 technieken om je persoonlijke talenten en kracht meer aan bod te laten komen. Daarbij krijg je tal van eye openers en concrete oefeningen. Juist daardoor is de ‘Take Home Value’ zo hoog.; veel afdelingen en individuen gaan na de lezing actief aan de slag met de 5 technieken of gaan zich verder verdiepen in dit onderwerp.
Dat maakt deze lezing uniek.

Er zijn meerdere thema’s die je kunt kiezen. Bij allemaal staat UNLOCK POTENTIAL centraal.
Je kunt kiezen uit lezingen/workshops die gaan over het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en een deel over het verder optimaliseren van het sales proces.
Uiteraard kunnen alle lezingen afgestemd worden op uw specifieke situatie.