Ontdek en benut het talent van sales-en accountmanagers

Er is veel talent aanwezig onder collega’s dat nog niet benut wordt. Zelfs als je maar 10% extra van dit talent kunt blootleggen, is het effect groots.

In deze traning gaan sales en account managers aan de slag met hun talenten en krijgen een techniek aangereikt waardoor ze veel meer toegang krijgen tot die talenten. Daarbij krijgen ze oefeningen waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan. Het gevolg is dat het werkplezier toeneemt, mensen zich meer gewaardeerd voelen en de teamprestaties toenemen.

 

CHANGE!

De wereld verandert razendsnel. Het is belangrijk dat mensen zich aanpassen. Zich vernieuwen. Nieuwe energie creëren.
Maar verandering is lastig. Mensen ervaren veiligheid in bestaande processen en patronen.
Hoe verander je die bedrijfscultuur?

In een dynamische en komische training worden mensen zich ervan bewust hoe intensief bestaande patronen verweven zitten in hun dagelijkse bezigheden zonder dat ze het merken. En wat het ze oplevert als ze die op een plezierige manier veranderen.

Tal van eye openers, oefeningen en one-liners zijn het begin van een positief veranderingsproces.
Daarbij speelt Neuro Management een centrale rol: het zelf op een vriendelijke manier beïnvloeden van het onbewuste brein, waardoor meer gewenst gedrag ontstaat.

 

PROBLEEM OF UITDAGING?
Een van de belangrijkste overtuigingen in management is ‘instelling bepaalt de uitkomst’.
Als de instelling positief is, ontstaan positieve ideeën, gedachten en oplossingen. En omgekeerd …
De vraag is hoe je een instelling creëert die gericht is op het positieve.

In deze training staat de GROEICURVE centraal. Een model ontwikkeld door management guru’s Jim Collins en Ichak Adizes. Zij bewijzen dat groei mogelijk is juist dankzij crisis, problemen en veranderingen.

Met voorbeelden, anekdotes en oefeningen ontdekken mensen de kracht van de paradigme shift: zie ik zaken zwart of wit? Ze ervaren vrijwel direct het effect van positief denken en hoe ze dat bij zichzelf en collega’s kunnen stimuleren.